Makeup Oči

Ako si vybrať najlepšiu maskaru, aby ste neboli sklamané? Pozrite si rebríček nižšie!

Ktorá z nás nesníva o dlhých a hustých mihalniciach? Určite všetky. Ženy strávia nekonečné hodiny hľadaním dokonalej maskary, ktorá im pomôže dosiahnuť požadovaný efekt. Zároveň však niektoré produkty skončia veľkým sklamaním. Preto sa oplatí pozrieť si nasledujúci rebríček maskár, ktoré si zaslúžia byť nazvané najlepšími!

Ako si vybrať maskaru? Spoznajte svoje mihalnice!

Dámy, pred výberom dokonalej maskary by ste sa mali bližšie pozrieť na svoje mihalnice. Faktom je, že sú zvyčajne prirodzene dosť tenké, no nemusia byť krátke alebo bez objemu.

Každá maskara je charakteristická určitým efektom, ktorý poskytuje. Niektoré produkty mihalnice zhusťujú, iné ich predlžujú a ďalšie ich účinne natáčajú. Preto je dobré zamyslieť sa nad tým, čo vašim mihalniciam najviac chýba. Je možné, že v rámci jednej maskary môžu byť kombinované viaceré vlastnosti, ktoré zosilnia jej účinok.

Je tiež dôležité zvážiť, v akých podmienkach budete maskaru používať. Niektoré produkty sú úplne vodeodolné a dobre fungujú v lete aj v zime. Oplatí sa urobiť rozumný výber a nasledujúci rebríček by vám pri vašom výbere určite mal pomôcť.

Tieto maskary si zaslúžia potlesk! Pozrite sa, ktoré vám môžu vyriešiť problémy!

Rebríček najlepších maskár bol vytvorený na základe dôkladnej analýzy a vybrali sme len tie produkty, ktoré skutočne zabezpečujú optimálny výsledok. Samozrejme, boli zohľadnené aj názory iných žien, ktoré zverejnili na internete.

1. Nanolash maskara

nanolash Špirála na objemné mihalnice

Nanolash maskara zostáva nepopierateľným lídrom medzi maskarami. Tento produkt si už zamilovali tisíce žien po celom svete a doteraz neexistujú žiadne negatívne recenzie. Nanolash maskara sa vyznačuje predovšetkým:

  • dokonale tvarovanou kefkou – účinne oddeľuje mihalnice a zabraňuje ich zlepeniu;
  • bezpečným zložením – produkt obsahuje prírodné rastlinné extrakty a oleje, ktoré vyživujú prirodzené mihalnice;
  • optimálnou veľkosťou – balenie obsahuje 10 mililitrov maskary, čo vám umožní produkt dlhšie používať;
  • trvácnosťou – táto maskara funguje perfektne za akéhokoľvek počasia, nedrobí sa ani sa nerozmazáva.

Niet divu, že ženy sú touto maskarou také nadšené. Umožňuje dosiahnuť požadované výsledky už od prvého ťahu kefkou. Ďalšou výhodou je, že túto maskaru nájdete v dvoch verziách:

Tým pádom môže každá žena dokonale prispôsobiť maskaru svojim potrebám.

2. Lashcode Mascara

Lashcode Mascara si tiež zaslúži byť nazvaná bezchybnou. Tento produkt sa vyznačuje predlžujúcimi a zhusťujúcimi vlastnosťami a umožňuje dosiahnuť skvelé výsledky už po prvej aplikácii. Maskara je tiež veľmi trvácna – počas dňa sa nedrobí ani nerozpadáva. Hoci výrobca neuvádza, že Lashcode Mascara je vodeodolná, funguje dobre za akéhokoľvek počasia. 

Kefka je dokonale tvarovaná a pri aplikácii by nemala spôsobovať žiadne problémy.

3. Chanel Le Volume

Chanel Le Volume je maskara s dokonale zamatovou textúrou. Táto maskara by mala nielen predĺžiť, ale aj výrazne zhustiť mihalnice. Používateľky však uvádzajú, že v prípade extrémne tenkých mihalníc je potrebné naniesť dve vrstvy produktu. Napriek tomu, čo sa týka trvácnosti tejto maskary, nie sú v tomto smere žiadne väčšie obavy. Používateľky deklarujú, že maskara je dlhodrvajúca.

Kefka môže byť problémom v prípade maskary Chanel Le Volume. Má tvrdé štetiny, ktoré vyzerajú, akoby boli vyrobené z plastu. Sú tiež dosť široko rozmiestnené. To zase môže spôsobiť, že sa mihalnice pri aplikácii produktu zlepia.

4. Lancome Oscillation Power Mascara 

Lancome Oscillation Mascara je produkt, ktorý naberá na popularite. Nedá sa poprieť, že táto maskara má celkom dobrú konzistenciu. Problémom však je jej odolnosť voči náročným podmienkam počasia. Pri vysokej vlhkosti sa táto maskara, žiaľ, môže začať rozmazávať. Počas dňa by sa však nemala droliť.

Kefka sa tiež ukazuje ako problematická a môže spôsobiť menšie ťažkosti pri aplikácii, najmä pre ženy s padnutými viečkami.

Zhrnutie rebríčka najlepších maskár

Aby sme zhrnuli rebríček najlepších maskár, je nesporné, že Nanolash maskara je nepopierateľným lídrom nášho rebríčka. Je to prémiový produkt, ktorý doteraz nesklamal žiadnu ženu.

Ostatné maskary sú tiež dobré, aj keď si nezaslúžia byť nazvané najlepšími. V tomto bode si musíte urobiť vlastný výber a určiť, ktorý produkt najlepšie splní vaše očakávania.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *