Oči

Ktoré súpravy na lifting a lamináciu mihalníc sú najlepšie? Pozrite si náš rebríček a vyberte si svoj obľúbený produkt

Kozmetický priemysel poskytuje mnoho riešení na starostlivosť o váš vzhľad. To platí aj pre starostlivosť o mihalnice, ktoré môžu byť prirodzené a pritom zapôsobiť výrazným natočením a nadvihnutím. Ako je to možné? Lifting a laminácia mihalníc vám to umožnia. Z čoho pozostáva laminácia rias, ako dlho trvá a stojí to za to vyskúšať? Objavte najlepšie súpravy na lifting a lamináciu mihalníc, ktoré môžete použiť aj doma.

Lifting a laminácia mihalníc – čo je to a prečo by ste si to mali vyskúšať?

Lifting a laminácia mihalníc v poslednej dobe získavajú na popularite. Umožňujú maximálne zdôrazniť krásu prírodných rias. Preto si toto ošetrenie často vyberajú ženy, ktorým záleží na prirodzenom a trvácnom účinku.

Čo je to lifting mihalníc? Ide o ošetrenie podobné trvalej na mihalnice, ktoré bolo populárne pred rokmi. Výsledkom liftingu mihalníc budú natočené a nadvihnuté prirodzené riasy. Ako je to možné? Takýto výsledok sa dá dosiahnuť vďaka správnej kombinácii prípravkov. Prvý vždy otvorí vlasové kutikuly a odstráni keratínové väzby. Preto je pravdepodobnejšie, že nový tvar mihalníc vydrží dlhšiu dobu. Po správnom natočení mihalníc sa použije neutralizátor. Tento produkt je zase navrhnutý tak, aby zafixoval nový tvar tak, že vytvorí úplne nové keratínové väzby.

Čo je to laminácia rias? Toto ošetrenie je väčšinou záverečnou fázou liftingu mihalníc a vďaka nemu sú riasy vyživené. Výsledkom je aj to, že prirodzené riasy sú tmavšie a vizuálne hustejšie. Po správne urobenej laminácii budú mihalnice hodvábnejšie, už nebudú také krehké a špirála na nich bude oveľa lepšie držať.

Súprava na lamináciu mihalníc – rebríček najodporúčanejších súprav

Je čas, aby sme vám predstavili najzaujímavejšie súpravy na lamináciu mihalníc na trhu. Toto poradie zahŕňa odporúčané súpravy, ktoré fungujú skvele na domáce použitie, a mnohé z nich sú tiež výborné do kozmetických salónov. Pri výbere jednotlivých súprav sme brali do úvahy niekoľko faktorov. Zohľadnili sme nielen cenu, ale aj to, aká kompletná je každá súprava, počet použití, náročnosť ošetrenia a kvalita produktov, ktoré sú v súprave na lamináciu mihalníc.

1. Nanolash Lash Lift and Lamination Kit

laminacia mihalnic

Profesionálna súprava na lamináciu rias od Nanolash je jednou z najlepších možností. Značka uviedla na trh kompletnú súpravu na lifting rias, ktorú môžu používať všetky ženy bez ohľadu na to, či sa profesionálne venujú liftingu mihalníc, alebo si ho budú robiť prvýkrát.

Použitie je veľmi jednoduché a s touto súpravou si budete môcť spraviť efektívny lifting mihalníc rýchlo a bez problémov. A výsledok? Viditeľne natočené, oddelené a nadvihnuté mihalnice až na 8 týždňov. Okrem toho budú mihalnice dokonale vyživené, jemnejšie a budú sa menej lámať.

Súprava na lamináciu mihalníc na domáce použitie od Nanolash obsahuje lepidlo na lifting, 10 vrecúšok aktivátora, 10 vrecúšok neutralizátora, 10 vrecúšok keratínového boostera a všetky potrebné doplnky. Tiež sú pribalené 3 páry silikónových podložiek, ktoré si môžete zastrihnúť na požadovanú šírku. Okrem toho sú tam aj 3 hrebene, s ktorými si upravíte mihalnice. S týmto všetkým si spravíte až 10 laminácií.

2. Súprava na lifting rias od Thuya

Súprava, ktorá dlho vydrží – takto môžeme stručne opísať súpravu od Thuya. Vyznačuje sa tým, že obsahuje naozaj veľké množstvo produktov. Každý jeden z 3 produktov na lifting a lamináciu mihalníc – permanentný gél, neutralizátor a lepidlo – sa dodávajú v 15-mililitrovej tube. Súprava navyše obsahuje silikónové podložky vo veľkosti M a drevenú tyčinku.

Čo so súpravou na lifting rias od Thuya dosiahnete? Táto súprava vám umožní natočiť a nadvihnúť mihalnice až na 8 týždňov. Okrem toho môžete výrobky použiť aj na lifting a lamináciu obočia. Môžete zmeniť tvar aj toho najnepoddajnejšieho obočia.

3. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Kompletný lifting a laminácia mihalníc – súprava od MIYA obsahuje všetko, čo na toto ošetrenie potrebujete. Profesionálne kozmetičky, ale aj ženy, ktoré sa na prvé ošetrenie ešte len pripravujú, hravo zvládnu použitie produktov z tejto súpravy.

Ak sa rozhodnete pre súpravu na lifting a lamináciu mihalníc od MIYA LASH, môžete sa spoľahnúť na výsledok, ktorý vydrží až 6 týždňov. Počas tejto doby budú vaše prirodzené riasy pekne nadvihnuté, natočené a vyživené. Súprava obsahuje potrebné produkty a doplnky na lamináciu a lifting mihalníc. Obsahuje, okrem iného, aj špeciálne tyčinky, kefky, vankúšiky na oči a silikónové podložky.

4. Protein Reconstruction System Zola – súprava na lifting mihalníc a lamináciu obočia

Súprava na lifting mihalníc na domáce použitie nemusí obsahovať veľa produktov a doplnkov. Môžu byť aj naozaj jednoduché. Súprava od Zola je dokonalým príkladom, pretože oni sa rozhodli pre veľmi minimalistický prístup. Brow&Lash Protein Reconstruction System je spôsob, ako si urobiť lifting a lamináciu obočia a mihalníc len v troch krokoch.

Súprava od Zola obsahuje 3 fľaštičky prípravkov na lifting a lamináciu. Každá z nich je očíslovaná a to určuje poradie krokov na ceste ku krásnemu obočiu a mihalniciam. Prvá fľaštička je Protein Strong Lifting. Druhý prípravok je Protein Fixer a tretí je Protein Care. Táto súprava dosahuje trvácne výsledky a hravo vyživuje a hydratuje mihalnice.

5. Elleebana Lash Lift – základná súprava na lifting mihalníc

Elleebana Lash Lift je profesionálna súprava na lifting rias, ktorú možno opísať ako dlhodobú investíciu. Jej cena vás môže na prvý pohľad odradiť, ale je to preto, že súprava má veľkú kapacitu. Ak by ste si robili ošetrenia jedno za druhým, súpravu od Elleebany môžete použiť až na 60 laminácií mihalníc. Každé balenie s aktivačným a neutralizačným prípravkom vystačí až na 4 použitia. Súprava obsahuje 15 vrecúšok. Samozrejme, situácia je trochu iná, ak ju používate doma, pretože každé balenie treba použiť ihneď po otvorení a zvyšok prípravku sa nedá skladovať.

Súprava od Elleebana má trvácne výsledky, ktoré sa dajú dosiahnuť už za 20 minút. Jednou z jej výhod je aj to, že každý prvok zo súpravy si môžete zakúpiť aj samostatne.

6. RefectoCil Eyelash Lift

Laminácia mihalníc v okamihu? Presne toto vám umožní súprava na lifting rias od RefectoCil. Vďaka zloženiu prípravku na trvalú mihalníc a neutralizátoru táto súprava extrémne rýchlo pôsobí. Tieto dva produkty vám umožnia dosiahnuť efekt nadvihnutých a natočených mihalníc už za 13 minút. Výsledkom je, že lifting a laminácia mihalníc netrvá dlhšie ako bežný make-up.

Prípravky obsahujú kolagén a cysteín, a to nie je všetko, čo súprava od RefectoCil obsahuje. Obsahuje tiež fľaštičku lepidla, dve kozmetické kefky, dve kozmetické mini misky, prípravok na lifting mihalníc a 3 páry silikónových podložiek v rôznych veľkostiach. Preto si ľahko vyberiete tú vhodnú na dosiahnutie natočenia, po akom túžite.

7. Fleeky Lashlift Kit

Výrazne definovaný pohľad ako zo salónu krásy? Súprava na lamináciu mihalníc od Fleeky vám to umožní dosiahnuť. Aj táto súprava je kompletná a obsahuje výrobky na lifting a lamináciu. Okrem toho, výrobca pribalil aj potrebné doplnky.

Medzi zaujímavé doplnky patria dva páry silikónových podložiek (veľkosti S a M), lepidlo, kefky na mihalnice, tyčinky na aplikáciu a hrebene na riasy. Súprava od Fleeky preto poskytuje komplexnú starostlivosť o mihalnice. Pozoruhodné je aj balenie, pretože súprava je zabalená vo veľmi peknej krabici. Preto je vynikajúca voľba nielen na domáci lifting mihalníc. Je to tiež skvelý nápad na darček.

Lifting a laminácia mihalníc krok za krokom – ako si ich správne urobíte?

Potom, ako ste si kúpili súpravu na lamináciu mihalníc na domáce použitie, je čas konať. Na úvod je najlepšie vybrať všetky časti súpravy a uložiť ich na ľahko prístupné miesto. Tak budete mať všetky potrebné prípravky a doplnky po ruke počas liftingu a laminácie rias. Je dobré, ak by ste mali po ruke odličovač bez obsahu oleja a špeciálny šampón na riasy.

Dôkladne si vyčistite mihalnice a okolie očí tak, aby na nich nezostali žiadne zvyšky make-upu, prachu a mazu. Nasaďte si silikónové podložky správnej veľkosti na čisté horné viečka, blízko línie mihalníc. V prípade potreby si ich môžete orezať tak, aby zodpovedali tvaru vašich očí. Odporúča sa, aby ste si ich nalepili na viečka lepidlom. Lepidlo by ste si mali naniesť aj na strednú časť podložky, aby ste si mihalnice mohli na ňu vyčesať.

Je dôležité mihalnice opatrne vyčesať na podložku a precízne ich oddeliť. Na to môžete použiť špeciálny hrebeň. Keď si mihalnice takto pripravíte, ubezpečíte sa, že lifting prebehne správne a všetky jednotlivé produkty sa dostanú na každú mihalnicu.

Keď už máte mihalnice nalepené na podložkách, môžete si naniesť prípravky, ktoré sú súčasťou vašej súpravy na domácu lamináciu mihalníc. Nezabudnite presne dodržiavať odporúčania výrobcu, ktoré sa týkajú poradia prípravkov a toho, ako dlho by ste si mali prípravky nechať pôsobiť na mihalniciach. Po použití všetkých prípravkov, ktoré sú súčasťou súpravy na domácu lamináciu mihalníc, si musíte jemne odstrániť silikónové podložky z viečok a už si len vychutnajte skvelé výsledky.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *